FÖRÄNDRING

Nu byter jag blogg. Tildahs.blogg.se goes www.down.devote.se
Anledningen är för att Devote är mycket skönare!
Så....


SES DÄR!
pussar.


update

Packarrrrr. Ska snart dra till Södertälje. Får se hur länge jag blir kvar där... Om jag får tråkigt tänker jag åka ut till Julias landställe i utanför Norrtälje (i think). Bloggandet kommer gå segt bara så att ni vet... Jag suger fan. Ahja.

matilda is falling down down down...
 </3
 Se ya.
 


lala@

ordet kärlek det är någonting som inte existerar..
ordet kärlek det är någonting som inte existerar..
ordet kärlek det är någonting som inte existerar..
ordet kärlek det är någonting som inte existerar..
ordet kärlek det är någonting som inte existerar..


soft


Fullt ös, medvetslös

Tjabbbaaa! :D
Har inte bloggat på väldigt länge känns det som. Men iallafall, i fredags åkte vi ju ut till årsta havsbad.
När vi kom dit badade, solade & kollade vi på film, asså jag och julia. Sen på kvällen/natten vid kanske klockan två kom adam, tobbe & pontus till oss i vår lilla stuga. Vi bodde i en egen stuga så mina föräldrar märkte inget, hehe! På lördagen var det en kille som sjöng nere vid ett torg och det satt 100 fulla människor där och sjöng haha! Cute...
 
Sen har vi varit på Årsta tills idag. Jag och Julia orkade inte vara kvar där så vi tog bussen & tåget hem istället. Jag mötte David och Linus och var med dom hela kvällen & natten tills nu när jag kom hem haha. Vi har knarkat joltcola och kollat film, mys.


BILDER!








matilda's

Hej ! :)
Igår till idag sov jag hos min kompis henke. Vi kollade på zombiefilmer hela natten, haha! Mys. Vid fyra åkte jag & mötte julia. Imorgon drar jag och julia ut till årsta havsbad så jag kommer alltså inte blogga... Vi kollar på revoulotionary road typ men den är ganska tråkig, hehe. Ahja. Hejdoh.

vi höreeees folks <3


ICE AGE <3 MATILDA

Filmen var jättebra, se den! Jag sov i tullinge efter bion om ni undrade vart jag tog vägen. Idag har jag fixat tandställningen och får se vad som händer sen ;D see ya. puss. 


happieh

Nu är det såhär att jag har faktiskt inte bara växt i min personlighet på Brevik. Jag har växt på längden! Woho! Jag har växt tvåååå cm på två veckor :D JA... för mig är det faktiskt stort, hihi. Jag ska fira med en glass imorgon, ni tycker säkert att jag är helt sjuk... Men jag är bara jag, puss på det. hejdå ♥

i'm going to be låååååååååååååång


fresh

Ny header igen! Film-godis-chips-cola-kudde-mys nu. Är sjuk... Men inget hindrar mig från mina planer imorgon, hoho!




pussar på er!


I'm feeling rough, I'm feeling raw, I'm in the prime of my life.

Hej hopp!
Idag har jag shoppat i nacka forum, sickla köpkvarter & globen. Haha! Letade efter en sak.
Köpte dock inte så mycket... En bikini, chailatte, ett par skor, strumpor & ett linne. Imorgon ska jag ta med mig någon som ska få hänga med till stan. Sen blir det bio med Agnes. ICE AGE 3! Längtar fan, älskar dom där roliga filmerna. Sen kanske en sväng till tullinge? Får se hur det blir.. Jag är inget stort fan av att planera precis. Men resten av min sommar kommer bl.a innehålla:

♥  Norrland med Agnes! Nu är det bestämt. Vi kommer festa loss där uppe, hehe!
♥  Segling en vecka med mammas kompis & mamma. Mys!
♥  Bli neger. Eller brunare iallafall.
♥  Slösa massor av pengar på sommar-rean!
♥  Vara med alla människor jag inte har hunnit vara med som tjatar på mig, heh.
♥  Bli bättre på gitarr!
♥  Återträff med Brevik-folket (hoppas iallafall)


Mjau! Vad ska ni göra resten av sommarn? :)

feels good.

Home sweet home är verkligen en mening som stämmer just nu. Jag är så glad av att vara hemma samtidigt som jag saknar alla från lägret sjukt mycket. Vissa mer än andra... Sorgligt värre. Igår kväll ville en del av mig bara hem, samtidigt som en annan del bara villa vara kvar och mysa med alla underbara människor. Ahja. Svårt att förklara hur jag känner faktiskt. Men jag har haft två underbara veckor kan jag säga, love you guys<3


Här kommer lite fina bilder. Här bjuder vi fan!


RSS 2.0